EDİRNE / KEŞAN - İnönü İlkokulu

İnönü İlkokulu

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İlyas Bey Caddesi No52 Keşan/Edirne
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, eldeki olanakları ve şartları göz önünde bulundurarak, ilçemizdeki diğer okullarla rekabet içine girebilen, veli – okul ilişkisini daima ön planda tutan ve sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan, Atatürk İlke ve İnkılâpları Doğrultusunda 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Araç veya yürüyerek ulaşılabilir.
İl merkezine uzaklığı 114 km dir. İlçe merkezindedir.